ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε στο ΣΔΕ Πάτρας ο Πανοσιολογιότατος π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι υποδέχτηκαν με χαρά τον Πανοσιολογιότατο, ο οποίος απεύθυνε εγκάρδιες ευχές για την έναρξη των μαθημάτων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος. Οι προαναφερθέντες απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι κοντά στο προσωπικό του Σχολείου σε ό,τι χρειαστεί.

Παρέστησαν, επίσης, ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Πάτρας κ. Νικόλαος Κατσώνης, ο Υποδιευθυντής του ΔΙΕΚ Πάτρας κ. Γεώργιος Γιωτόπουλος και πλήθος κόσμου.