Εκδήλωση με θέμα : «Η πολύπλευρη και διαχρονική φυσιογνωμία της Ελληνίδας»

Την Τετάρτη, 26 Απριλίου, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  Πάτρας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών «Δανιηλίς» με το Λύκειο Ελληνίδων στο ξενοδοχείο «Αστήρ» με τίτλο: «Η πολύπλευρη και διαχρονική φυσιογνωμία της Ελληνίδας».

   Συμμετείχαν και παρουσίασαν με προβολές την προσωπικότητα της Γυναίκας της περιοχής τους  πολλοί αξιόλογοι Σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Κρητών, Μεσσηνίων, Ποντίων και ο Πανηπειρωτικός.  Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από λαογραφικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο ενθουσίασε το κοινό. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του  Αχαϊκού Συλλόγου Μεσσηνίων «Παπαφλέσσας», κ. Πηνελόπη Λαμπούση για την πρόσκληση, καθώς και τον Πρόεδρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Αλέξανδρο Χάιδα για την ιδιαίτερη αναφορά στο σχολείο μας.

   Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.