Ενημέρωση από τον όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” και τον γιατρό κ. Καρβελά

Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, το ΣΔΕ Πάτρας καλωσόρισε με μεγάλη χαρά τον  Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” του Νομού Αχαΐας. Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με προσήλωση την ενημέρωση της Προέδρου του Ομίλου, κυρίας Λαμπρινής Παπαχρυσανθάκη και του τέως Διευθυντή Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», κ. Φώτη Καρβελά, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Ο κ. Καρβελάς τόνισε τη μεγάλη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και επισήμανε το θλιβερό γεγονός ότι όλο και νεότερες γυναίκες προσβάλλονται από τη συγκεκριμένη νόσο. Στη συνέχεια, εξέτασε δωρεάν εκπαιδευόμενες .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιόλογο χειρουργό ιατρό κ. Καρβελά, καθώς και την Πρόεδρο και τα μέλη του “ΑγκαλιάΖΩ” . Ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.